Beide opdrachtgevers, zowel het CitizenM hotel als de VvE Dijkgravenlaan, vroegen ons mee te denken, hoe hun beide vloeren het beste opgeknapt/hersteld konden worden. Het aanbrengen van gietvloeren is één van onze specialiteiten.

Dijkgravenlaan

In de bergingsgang van de Dijkgravenlaan lag een zandcementdekvloer. Het oppervlak van de vloer was poreus waardoor er snel vervuiling optrad. Er was behoefte aan een sterke antislip vloer die ook goed schoon kon blijven. Wat hebben wij gedaan? We hebben de ondergrond geschuurd en geprimerd met Epoxy FAS 100. Daarna hebben we deze laag primer uitgevlakt met Epoxy FAS 100 1:1 verdikt met Selectmix SBL. Toen volgde de daadwerkelijke Remmers gietvloer PUR Uni Color New met daarop een laag Remmers PUR Aqua Color Top 2K M en een licht antislip PUR Aqua Top 2K M Plus.

CitizenM

Bij CitizenM was de vloer van de loungeruimte onderhevig aan onthechting en slijtage ter plekke van de overgang naar het bamboe parket en de oude gietvloer zelf. De vloer was niet meer representatief en veilig genoeg. Wat hebben wij gedaan? De vloer is eerst plaatselijk hersteld

Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.