gevelrenovatie, restauratie en onderhoud - beton - vochtwering - kunststof vloeren - steigerbouw – inspecties
 
. Gevelonderhoud appartementen Alphen a/d Rijn
Opdracht: Gevelonderhoud Pr. Irenelaan 2 t/m 96, Alphen aan den Rijn
Opdrachtgever: Bouwzorg B.V.


Aan een appartementen complex aan de Prinses Irenelaan in Alphen aan den Rijn hebben wij onder andere de buitentrap en verschillende betonelementen aangepakt en gecoat.


De V.v.E. heeft een technische omschrijving laten maken door FIDIT Bouwkundig adviesbureau. Naar aanleiding van dit rapport zijn we gevraagd om werkzaamheden te verrichten.
Het complex wordt goed bijgehouden. Ondanks dat, viel er toch nog het een en ander te doen. Zo bleek de linker buitentrap stalactieten te vertonen, een teken van lekkages in de bordesvloer. Ook was er sprake van graffiti op de muur onder te trap. Verder waren de diktekanten van de balkons aan de achterzijde behoorlijk vervuild.
Ons is gevraagd om het beton van de trap en de balkondiktekanten en -plafonds te coaten. Als aanvulling kregen wij opdracht om de balkon- en bordesvloeren te behandelen.
Al het beton dat opnieuw gecoat moest worden, hebben we grondig aangepakt. Allereerst hebben we alles gereinigd middels stoomcleanen. Betonschades hebben we vervolgens hersteld met Remmers Betofix RM.
Alle vloeren en traptreden zijn gegrondeerd met Remmers BS2000 en gecoat met Remmers BS3000. De diktekanten en plafonds hebben we gecoat met Remmers Siliconenverf LA.
Het graffiti onder de trap hebben we verwijderd door micronevel stralen. Daarbij hebben we het voegwerk in dit gehele muurvlak vervangen.
Tijdens onze werkzaamheden kregen wij nog een tweede opdracht: Het lood van de schoorstenen moest vervangen worden door loodvervanger. Deze hebben we aangebracht middels inslijpen.
Het eindresultaat is weer een mooi strak geheel. De komende jaren zal men hier geen omkijken naar hebben.
Meer lezen over onze andere projecten? Kijk dan eens verder op de nieuwspagina van onze website: website MTS nieuwspagina.
 
 
MTS B.V.

www.mtsbv.nl

Oostgerepolder 8
2391 AK Hazerswoude-Dorp

Telefoon: 0172 – 58 90 09
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.