Portfolio

MTS kijkt met trots terug op talloze bouwprojecten, Er zijn een aantal bouwprojecten die zo bijzonder waren, dat wij ze hier graag aan u laten zien. Ze geven u een concreet beeld over wat wij precies doen. Het project is bijvoorbeeld bijzonder omdat het om een monumentaal pand ging. Of vergde juist veel onderzoek omdat het probleem zo complex was dat de oplossing heel specifiek moest zijn.

Het transportbedrijf Westdijk is een groot familiebedrijf, dat bestaat uit verschillende dochterondernemingen. Er zijn nog steeds meerdere broers werkzaam in het bedrijf. Met één van de broers, Gé Westdijk, heeft MTS heel prettig samengewerkt tijdens een groot gevelrenovatieproject voor de Vereniging van Eigenaren Groenoord.

Het appartementencomplex stond ook in Alphen aan den Rijn. Gé woont in het betreffende complex en was de contactpersoon namens de bouwcommissie van de Vereniging. En zo kwam het dat de broer van Gé, Nico Westdijk, ons onlangs vroeg of wij de gevels van hun bedrijfspanden onder handen konden nemen. Een mooi voorbeeld van hoe mond-tot-mondreclame kan werken!

Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.