Portfolio

MTS kijkt met trots terug op talloze bouwprojecten, Er zijn een aantal bouwprojecten die zo bijzonder waren, dat wij ze hier graag aan u laten zien. Ze geven u een concreet beeld over wat wij precies doen. Het project is bijvoorbeeld bijzonder omdat het om een monumentaal pand ging. Of vergde juist veel onderzoek omdat het probleem zo complex was dat de oplossing heel specifiek moest zijn.

Het gaat hier om een klassiek en beeldbepalend pand in Amsterdam. Onze opdrachtgever heeft een bouwkundig rapport op laten stellen door een adviesbureau. Daaruit bleek onder andere dat het noodzakelijk was de gevels te renoveren.

Op basis van dit rapport hebben wij een offerte gemaakt. Samen met twee andere bedrijven, een schilder en een loodgieter hebben wij de werkzaamheden mogen uitvoeren.

Om bij de voor- en achtergevels te komen, hebben wij zogenaamde Layher Blitz steigers geplaatst. Dit merk en type steiger onderscheidt zich door schroefloze verbindingen en een smalle maatvoering, waardoor deze zeer geschikt is voor de binnenstad. Deze veilige en flexibele steigers kunnen eenvoudig snel worden opgebouwd.

Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.